Wednesday, January 12, 2011

IPhone 4 amb CDMA per Verizon Wireless el proper mes

Verizon Wireless llençarà el proper mes una versió de l'iPhone 4 adaptada a les seves xarxes CDMA, els que circulen ara sols són per xarxes GSM. "Avui en dia, dos innovadors de la indústria s'uneixen per oferir alguna cosa que els consumidors estan ansiosos per provar durant anys", va dir Lowell McAdam, president i director d'operacions de Verizon a en una conferència de premsa al Jazz at Lincoln Center a Manhattan junt amb en Tim Cook, CEO de Apple. "Estem portant al mercat el fruit de la nostra associació estratègica amb un gegant en el mercat, i que és Apple."  No fa molt va apareixer una servilleta a un Starbuks amb suposades anotacions  personals de Steve Jobs, i la primera anotació deia el següent: "Keep the Verizon mith going", així que ja tenia alguna cosa al cap en Jobs.

Es podran començar a encarregar dia 3 de febrer a Verizon, i semble que es començaran a vendre dia 10, la versió de 16 GB costara 199 dòlars, i la de 32 GB 299 dòlars, amb un contracte de permanència de dos anys, són els mateixos preus que aplica AT&T, però encara no s'ha fet públic el preu dels plans de dades.

Això suposa posar fi a una aliança d'exclusivitat entre Apple i AT&T, però l'acord entre Apple i Verizon no és d'exclusivitat. El New York Times diu que els de Verizon estaven ben acomodats amb el creixement d'Android, i que els analistes pensen que això podria duplicar la quota de mercat de l'iPhone, afirma també que al països on ha estat disponible per diverses xarxes tendeixen a fer-se càrrec de la major part de la quota de mercat... Jo personalment poso molt en dubte això.... em sembla una afirmació oportunista per quedar be.

Aquest model per Verizon serà sols per 3G, no es fera per 4G LTD ja que suposaria retrassar el projecte, és de suposar que volen aprofitar el temps que queda a l'iPhone 4 i deixar per un futur model l'adaptació a 4G LTD de Verizon Wireless

Font: NYTimes

No comments:

Post a Comment