Saturday, October 9, 2010

Tarifes Yoigo

Les tarifes de Yoigo destaquen per lo senzilles que són vora la complexitat de Vodafone, Telefònica i altres, on un es perd molt fàcilment, o passa per alt algun detall de la tarifa i després l’hi costa més del que es pensava. Tampoc no són sants els de Yoigo i cal no perdre cap detall, no vagi a passar com un que em comentava que per 10 euros cada mes havia aconseguit un portàtil, i anava a navegar a una biblioteca. Pot ser no es va adonar de que porta associada una tarifa de 25 euros al mes per navegar amb aquest consum mínim, ho heu te molt be, ho l’han enganada en no dir-li a la tenda.
El primer que pensa un és que la millor és la de 6, però cal tenir en compta que te un consum mínim de 25 euros, en canvi la de 8 te un consum mínim de 6 euros, així que cal fer moltes trucades per sortir rentable la de 6. Millor la de 8 si es consumeix menys de 25 al mes.
En quant a la de zero, es fa difícil que totes les trucades siguin a un Yoigo, pot ser interessant per mòbils d’empresa si són tots de Yoigo, ho entre amics si es posen d’acord, perquè les trucades a altres operadors surten a 12 cèntims. L’inconvenient és que les trucades gratuïtes entre usuaris de Yoigo estan limitades a 1 hora per dia.
No cal dir que a tots aquests preus s’ha d’afegir l’IVA com s’indica als següents gràfics.

Si és cerca el darrer smatphone aparegut al mercat amb la millor tecnologia disponible, com per exemple l’iPhone 4, serà molt difícil què estigui disponible a Yoigo, el tindràs que comprar lliure  a altre lloc, serà més costós, però no heu pagaràs més car amb un contracte de permanència amb quotes inflades a altres operadors ni amb quotes mínimes elevades de consum que segurament no necessites, ni perdràs la garantia si canvies d’operador i l’has d’alliberar.
Destacar que els contractes de la de zero donats d’alta entre l’1 de juny i el 31 de desembre de 2010 no tenen consum mínim ni recarregues mínimes obligatòries.

Per saber quina tarifa de navegació convé més anirà be utilitzar un exemple de la web de Yoigo, on es donen exemples del que es pot fer amb la tarifa de 3 GB, es poden enviar entre 60.000 i 150.000 emails amb missatges de text de 20 a 50 kB, veure 300.000 vegades la pàgina d’inici de Google que ocupa menys de 10 kB, veure de 6.000 a 15.000 vegades la pàgina d’inici d’un diari online que sol ocupar de 200 a 500 kB... No resulta difícil decidir quina ens convé més, si sols volem fer coses com s’han comentat a l’exemple, ens anirà més que be el Bono 8, però cal destacar que la bona velocitat s’acaba si es superen els 100 MB, llavors serà molt lenta, però sense cap càrrec addicional. Si ens agrada descarregar vídeos per visualitzar al mòbil o coses pesades semblants, tindrem més necessitat de descàrrega i haurem de pensar en la tarifa de 25, o inclús la de 35.


No comments:

Post a Comment